i.Azmi BEĞEN, İsmiyle Müsemma

İBRAHİM AZMİ BEĞEN, İSMİYLE MÜSEMMA

05.04.2013 3009

0

Onu; Ölmeden evvel ölmez bir eser bırakmasıyla tanıdık. Her kula nasip değil bir haslet bu... Bu hasletin eseri okulumuz ve spor tesisimiz, eğitim kalitemizin üst düzeylere ulaşmasında en etkin araç olmuştur.

Bizlere eğitim adına verilen bu hediyeyi; başarı gurur ve onurla taşıyoruz. Meram Bölgesinde okulumuz, bina olarak taşıdığı vasıflarından dolayı; bizler bu emanetin sahipleri olarak, her alandaki başarılarımızla lider olduğumuzu ısrarla söyleyebiliriz. Öğrencilerimiz ve velilerimiz; bu ayrıcalığın nimetlerinden faydalandıklarının farkındalar.

"Aldığımız şeylerde geçici bir süre var olur; ama verdiğimiz şeylerle ebediyen yaşarız", demiş D.M.Louson bu felsefeyi, yaşam tarzı seçen saygıdeğer İbrahim Azmi BEĞEN ve Değerli ailesine, sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Mehmet Beğen Ortaokulu Anısına

Türkçe Öğretmeni